Meerdaagse reis

Bent u op zoek naar vervoer per touringcar voor een Europese meerdaagse reis? Ook dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres.

Meerdaagse reis per touringcar

Al meer dan 30 jaar verzorgen wij meerdaagse busreizen door Europa. Van een pendelreis (dus geen vervoer gedurende het verblijf op locatie) naar uw zomerse of winterse bestemming tot volledig verzorgde groepsreizen en rondreizen waarbij u dagelijks per touringcar reist. Wat uw wensen ook zijn; wij regelen het vervoer voor uw vakantie.

Stedentrips, sneeuw, sightseeing of siësta

Brouwer Tours kan het vervoer verzorgen naar iedere bestemming. Of het nu gaat om een citytrip, skireis, zonbestemming of rondreis. Wij bieden groepsvervoer per pendeldienst waarbij onze aardige en vaardige chauffeurs het vervoer verzorgen tot de deur van uw accommodatie; hotel, appartement of vakantiehuisje. Maar ook een volledig verzorgde meerdaagse reis per bus behoort tot de mogelijkheden.

Brouwer Tours; ook voor meerdaagse reizen

U heeft wensen voor een meerdaagse reis? Wij hebben de mogelijkheden om betaalbaar, veilig en comfortabel te reizen. Brouwer Tours is de trotse drager van het Keurmerk Touringcar. Dé waarborg voor de vakbekwaamheid en de dienstbaarheid van de chauffeurs, een strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche. Bovendien zijn aangesloten touringcarbedrijven meer dan goed verzekerd. En dat geeft, ook tijdens meerdaagse reizen, een veilig gevoel.

In het aanbod van Brouwer Travel, waar de organisatie van meerdaagse reizen is ondergebracht, vindt u onder andere stedenreizen, rondreizen en excursies naar een groot aantal Nederlandse en Europese bestemmingen. Heeft u interesse? Dan kunt u direct online uw reis reserveren.

Brouwer Tours rijdt in heel Europa

In al onze busreizen staan kwaliteit, veiligheid, organisatie en persoonlijke service centraal. Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd kunt genieten, terwijl wij u veilig naar uw bestemming vervoeren.  Onze klantvriendelijke chauffeurs hebben jarenlange ervaring in vrijwel heel Europa. Voor de volgende landen hebben wij de beste expertise in huis: Ierland, Schotland, Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Polen, België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Italië, Spanje, Portugal en uiteraard Nederland.

Meerdaagse reis op maat

Kunt u in het aanbod van Brouwer Travel niet vinden wat u zoekt? Heeft u andere plannen of een andere bestemming voor uw groepsgezelschap op het oog? Bespreek uw plannen met ons, op basis van uw wensen komen we tot een goed aanbod.

Maak een afspraak, u bent uiteraard van harte welkom in Noordwijk om de plannen gezamenlijk te bespreken. Wij zetten de koffie, zet u de koffers alvast klaar?

Bent u benieuwd hoe Brouwer Tours u goed op weg helpt?

Vraag een prijsindicatie aan of bel 071-36 500 90 voor meer informatie. Onze servicegerichte medewerkers denken graag mee over de optimale oplossing en aanbod.