Minibus huren

Ook als u groepsvervoer zoekt voor een groep tot 20 personen bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Onze representatieve minibussen brengen u veilig, vlot en comfortabel naar uw bestemming. Dankzij de compacte afmetingen is de minibus ook zeer geschikt voor ritten in het stadscentrum of andere bestemmingen die minder makkelijk toegankelijk zijn voor de touringcar. U kunt een losse minibus huren, of meerdere minibussen voor een groter gezelschap als u voorkeur heeft voor vervoer per minibus.

Het vervoer van en naar uw bestemming en vertrekpunt, een dagtocht met meerdere stops, een meerdaagse reis; u zegt het maar. Onze gastvriendelijke en gediplomeerde chauffeurs staan voor u klaar. Stap maar in!

De minibussen van Brouwer Tours mogen compact van afmeting zijn, maar ze bieden wel maximaal comfort op de weg. Wij bieden u:

Wilt u meer weten over de uitvoering, stoelopstelling en het interieur van de minibus? Klik dan op onderstaande afbeeldingen van de verschillende minibussen (door sommigen ook wel midibus genoemd) die wij voor u klaar hebben staan.

Minibus met chauffeur

Natuurlijk krijgt u er een vaardige en aardige chauffeur bij als u een minibus van Brouwer Tours huurt: gediplomeerd, ervaren en klantvriendelijk. Gaat u op stap met een internationaal gezelschap? Vraag dan om een Engels sprekende chauffeur ‘who is pleased to meet you’.

Wilt u een of meerdere minibussen huren of wilt u een offerte aanvragen? Bel +31 (0) 71 36 500 90, wij staan voor u klaar. Of vraag direct online om een offerte voor de huur van een minibus.