Trouwvervoer

Op uw Grote Dag staat u in het middelpunt van de belangstelling. Als bruid en bruidegom hoeft u zich nergens druk over te maken, u wilt onbezorgd genieten van een geweldig feest met familie en vrienden. En hoe fijn is het dan als u, of uw weddingplanner, niet na hoeft te denken over het vervoer van de ene naar de andere locatie. Over het vinden van een parkeerplek in de directe omgeving.Over het tijdstip waarop iedereen aanwezig moet zijn. Of de routebeschrijving nou wel duidelijk genoeg is en over wel of niet nog een glaasje champagne. Iedereen stapt gewoon onbezorgd in onze prachtige touringcar of minibus en onze chauffeur zorgt dat u veilig en comfortabel op tijd op de juiste bestemming bent. U hoeft eigenlijk alleen nog maar ‘ja’ te zeggen.

Van minibus tot dubbeldekker

Onze speciaal geselecteerde chauffeurs in stijlvol businesskostuum helpen graag mee om uw bruiloft tot een groot succes te maken. Ze verzorgen niet alleen een perfecte busrit, maar denken ook met u mee en weten goed in te spelen op onverwachte situaties. Brouwer Tours kan touringcars, een dubbeldekker of minibussen verzorgen met een capaciteit van 9 tot 90 personen. Volgens standaard luxe kwaliteit of in exclusieve VIP-uitvoering. En natuurlijk zijn de faciliteiten ‘aan boord’ ook naar wens aan te passen. Uw lievelingsmuziek in de bus? Een hapje en drankje serveren onderweg? Uw wensen staan centraal, wij doen er alles aan om uw trouwerij tot een groot succes te maken.

Trouwvervoer door Brouwer!

Wij verzorgen met alle liefde uw trouwvervoer. Wilt u eerst een prijsindicatie of heeft u specifieke wensen? Onze medewerkers staan u graag te woord: 071 -36 500 95 (kies optie 1 in het keuzemenu). Natuurlijk kunt u ons ook mailen of het contactformulier invullen, wij nemen dan contact met u op.

Voor welke vervoerder u ook kiest (uiteraard hopen we dat uw keuze op ons valt) wij wensen u alvast een bijzonder mooie trouwdag toe en een zeer gelukkig huwelijk.