Historie, Keurmerk en Partners - Brouwer Tours

Wij stellen ons graag aan u voor

Brouwer Tours maakt deel uit van Brouwer Company; ons familiebedrijf wat ruim 95 jaar bestaat en een ervaren specialist in personenvervoer mag worden genoemd. Samen met partnerbedrijf Taxi Brouwer hebben we grote naamsbekendheid binnen Nederland als het gaat om professioneel personenvervoer. En daar zijn we met elkaar zeer trots op. Onze naamsbekendheid houden we hoog door een modern, comfortabel en uitgebreid wagenpark met ruim 40 taxi's, 40 minibusjes, 45 touringcars, een diversiteit aan VIP-voertuigen en 340 zeer gemotiveerde, gekwalificeerde en trotse chauffeurs. Daarmee kunnen wij landelijk inspelen op al uw vervoerswensen. En uiteraard rijden we ook regelmatig de grens over. Waar wilt u naartoe?

Keurmerk touringcarbedrijf

Keurmerk touringcarbedrijf Brouwer Tours verzorgt personenvervoer op maat met moderne en milieuvriendelijke touringcars en minibussen. Daarnaast mag partnerbedrijf Taxi Brouwer zich één van de meest groene taxibedrijven van Nederland noemen door de inzet van blue efficiency, groen gas, elektrische en hybride voertuigen. Ook voor wat betreft de touringcars voldoen we uiteraard aan milieueisen en normen en hebben we ‘vergroening’ van het wagenpark hoog in het vaandel staan.

Particulier en zakelijk vervoer

Brouwer Tours is inzetbaar voor zakelijk vervoer, particulier vervoer, evenementenvervoer, congresvervoer, groepsvervoer, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, personeelsvervoer, bedrijvenvervoer, dagtochten, shuttlediensten, transfers en meerdaagse rondreizen. Of het nu gaat om een zeer exclusieve zakenreis voor slechts een aantal personen of om een grootschalig evenement waarbij uit het hele land 10.000 personen naar een bepaalde plaats vervoerd moeten worden: Brouwer Tours heeft de ervaring en de logistieke kennis om uw reis of evenement optimaal te laten verlopen. Voor de organisatie van (meerdaagse) reizen en dagtochten werken we samen met onze kwalitatieve reisorganisator Brouwer Travel.

Maatschappij en Milieu

Brouwer Tours is volop bezig met maatschappelijk- en milieuverantwoord ondernemen. Bij inkoop van nieuw rijdend materieel wordt voortdurend rekening gehouden met minder milieubelastende C02 uitstoot en milieuvriendelijke motoren. Ook onze interne processen zijn gericht op milieuvriendelijk werken.

logo groene groeiers

Verder ondersteunen wij als Brouwer Company jaarlijks goede doelen en sponsoring waaronder; Alpe D'Huzes, Roparun, TruckRun Gehandicapten, Stichting Zonnebloem en lokale initiatieven.

Ons bedrijf is Groene Groeier en is aangesloten bij het netwerk VNO-CNW.

 

Brouwer Tours of Brouwer's Tours?

We luisteren naar beide namen, maar de juiste schrijfwijze is Brouwer Tours. In de loop van de jaren is de 's toegevoegd aan onze naam, maar deze is overbodig en ook niet heel consequent doorgevoerd. Daarom corrigeren we in de komende tijd de naamgeving op ons drukwerk, de touringcars, het pand, etc. Een omvangrijke operatie, die we gefaseerd uitvoeren. De 's gebruiken we voortaan alleen nog maar voor de extra 's van Brouwer Tours.