Rolstoelvervoer

 

 

Ook voor mindervaliden, rolstoelgebonden passagiers biedt Brouwer Tours veilig en comfortabel groepsvervoer per rolstoeltouringcar of rolstoelbusje. Zowel de rolstoeltouringcar als de rolstoelbusjes zijn voorzien van een moderne, veilige hydraulische rolstoellift. De combinatie van moderne techniek en ervaren en behulpzame "rolstoelvervoer" chauffeurs zorgt ervoor dat uw vervoer tot in de puntjes is verzorgd. Of u nu een gezellige dagtocht heeft gepland of vervoer van en naar een gezamenlijke bestemming, onze chauffeurs staan voor u klaar.

Rolstoeltouringcar

De rolstoeltouringcar of rolstoelbusjes van Brouwer Tours bieden personen met of zonder rolstoel de mogelijkheid om samen te reizen. Als rolstoelgebonden reiziger kunt u gewoon comfortabel in uw eigen vertrouwde rolstoel blijven zitten. Uw rolstoel wordt door middel van de hydraulische rolstoellift in de touringcar geplaatst en beveiligd bevestigd aan een speciaal gemonteerde vloerrail. De rolstoeltouringcar en rolstoelbusjes hebben een flexibele inrichting zodat naar wens diverse opstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Veiligheid voorop

Chauffeurs van Brouwer die rolstoelpassagiers vervoeren zijn ervaren en hebben kennis van de geldende veiligheidsprocedures met betrekking tot rolstoelvervoer. Daaraan houden zij zich uiteraard. In 2001 is landelijk de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden opgesteld waarin staat opgenomen hoe passagiers in een rolstoel zo veilig mogelijk vervoerd moeten worden. Het spreekt voor zich dat Brouwer Tours zich strikt aan deze code houdt.

Maatwerkvervoer voor rolstoelinzittenden

Het is volstrekt duidelijk dat we rolstoelvervoer zorgvuldig uitvoeren en dat we extra tijd nemen om ons goed voor te bereiden en de busjes en touringcar op maat in te delen. Wilt u een of meerdere kleine bussen voor rolstoelvervoer? Of juist een touringcar waarin zowel de rolstoelpassagiers als de valide passagiers samen reizen? Vertel ons uw wensen, onze medewerkers denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden.

U regelt het simpel en snel. Neem direct telefonisch contact met ons op via: 071 - 36 500 90 en bespreek uw wensen en vragen met onze klantvriendelijke medewerkers.

  • brouwer_tours_2_370x250_44
  • brouwer_tours_2_370x250_45
  • brouwer_tours_2_370x250_46
  • brouwer_tours_2_370x250_47
  • brouwer_tours_2_370x250_48
  • brouwer_tours_2_370x250_49