Schoolreizen

 

DISCO BUS GROEP 8 TOUR

Sluit het laatste jaar van groep 8 leerlingen goed af, door een uurtje de Groep 8 Party Bus te huren! Met een mega sound aan boxen en discolights verwerkt in deze bussen met geblindeerde ramen tijden het rijden, hebben de afzwaaiers van uw school een ware feestbeleving! Vanwege Corona draagt iedereen een mondkapje, maar zal ook iedereen een saamhorigheidsgevoel krijgen, om dit bijzondere schoolseizoen met positieve zin af te sluiten!

Je kunt de Groep 8 Party Bus bijvoorbeeld huren van 15:30 uur tot 16:30 uur waarvan het eerste kwartier op locatie en daarna rijdt de Party Bus in de regio, boulevard of Bollenstreek, geheel naar eigen wens.

  • Tarief voor een uur huur bedraagt: €350,00* inclusief 9% btw, chauffeur, tour en heerlijke partymuziek met discolichten.
  • U kunt kiezen uit een 47 persoons of een 60 persoons Party Bus.

Gebruik maken van deze unieke Groep 8 Party Bus? 
Boek dan z.s.m. door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de pagina offerte aanvragen. Vermeld hierbij uw schoolnaam + aantal leerlingen + datum & tijden uw contactpersoon voor verdere afhandeling. 

De rode loper ligt klaar om jullie te verwelkomen in deze te gekke Party Bus!

Voor vragen bel 071 36 500 90.

*prijs is voor scholen in de Bollenstreek, Leiden en Wassenaar. Is uw school buiten de Bollenstreek gevestigd, neemt u dan contact met ons op. Het tarief is exclusief hapjes en non alcoholische drankjes. Het is tevens verplicht om 4 volwassen begeleiders aanwezig te hebben in de bus. 


Ook dit jaar verzorgt Brouwer Tours weer met veel plezier het vervoer voor uw schoolreisje! Wij bieden geen schoolreisarrangementen meer aan voor het vervoer inclusief entree. In plaats daarvan bieden wij scherpe tarieven voor het vervoer van school naar de schoolreisbestemming en weer veilig terug. Uiteraard is het wel mogelijk dat onze medewerkers de entreetickets en eventuele extra’s voor u reserveren bij de diverse schoolreisbestemmingen. Hiervoor rekenen wij per schoolreis éénmalig een bedrag van € 50,- aan reserveringskosten exclusief 9% btw.

Wilt u meer informatie over schoolreizen van Brouwer Tours? Neem dan snel contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 071-36 500 90. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

pardoes 1