Rouwvervoer

Bij het afscheid van een dierbare kiezen de meeste mensen, al dan niet via een uitvaartonderneming, voor vervoer van de nabestaanden met een of meerdere luxe volgauto’s. Die bekende gedistingeerde zwarte of grijze auto’s met discrete chauffeur zijn bij Brouwer Company via dochteronderneming Taxi Brouwer te regelen. Verwacht u echter een groter gezelschap en/of vindt u het prettiger om met de nabestaanden samen te reizen, dan bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een uitvaartbus.

Uitvaartvervoer per minibus of touringcar

Wij begrijpen dat het bij het laatste afscheid zeer belangrijk is dat alles goed geregeld is, ook het uitvaartvervoer. Bij het aanvragen van rouwvervoer nemen wij alle wensen en vragen dan ook zeer goed met u door. Van het aantal nabestaanden tot eventuele tussenstops, van de te rijden route, soms is een ‘afscheidstour’ langs belangrijke en markante punten op de route gewenst, tot faciliteiten in de touringcar. Onze vakkundige chauffeurs, gekleed in zwart zakelijk kostuum, doen hun werk op de achtergrond en bewaren gepaste afstand tot de nabestaanden. Zij doen er alles aan om het rouwvervoer volledig volgens uw wens te laten verlopen. Brouwer Tours heeft stijlvolle zwarte minibussen voor 8 – 19 personen, en touringcars van 20 – 90 personen.

Rouwvervoer volgens uw wens

Ieder afscheid is anders en dat betekent dus ook dat het uitvaartvervoer niet volgens vaste draaiboeken verloopt. Uw wensen staan centraal, ook ten aanzien van het rouwvervoer. Wij horen graag wat uw wensen en vragen zijn en geven u graag meer informatie en/of een offerte. Wij werken voor verschillende uitvaartondernemingen en hebben geen beperkende contracten/afspraken. Om die reden kunnen wij het vervoer per touringcar of minibus verzorgen voor alle begrafenisondernemers in de Duin- en Bollenstreek, regio Leiden en Den Haag. En uiteraard kunt u ook ons rechtstreeks inschakelen, zonder tussenkomst van een uitvaartonderneming.

  • brouwer_tours_370x250_1
  • brouwer_tours_370x250_2
  • brouwer_tours_370x250_3