Rouwvervoer

Uitvaartbus

Een uitvaart naar uw wens. Ervaar de uitvaartouringcar met familie en naaste vrienden. U kunt uw dierbare met elkaar in stijl vervoeren naar de laatste rustplaats of crematorium. 
Gepaste of geliefde muziek of een mooie dvd van uw dierbare kunnen in deze touringcar worden afgespeeld tijdens zijn laatste reis. Tevens kunnen er 2 persoonlijke borden aan de zijkanten van de touringcar worden geplaatst waar teksten, foto's of andere uitingen op kunnen komen. De uitvaarttouringcar biedt plaats aan 30 personen, ook het vervoeren van een rolstoel is hierbij mogelijk. Bij ons in de uitvaarttouringcar gaat de overledene met haar of zijn voeten als eerste naar binnen en gaat de overledene ook vanuit de uitvaarttouringcar met haar of zijn voeten als eerste naar buiten, zoals het hoort in de uitvaartbranch! 

  • De uitvaarttouringcar is ingericht om de overledene en nabestaande te vervoeren tijdens de uitvaart.
  • De overledene wordt stijlvol aan boord van de uitvaarttouringcar gebracht en tevens volgens richtlijnen ook weer van boord gehaald. 
  • De uitvaarttouringcar en de uitvaartvolgbussen zijn volledig zwart gekleurd van buiten en zijn voorzien van geblindeerde ramen.
  • U kunt ervoor kiezen om de uitvaarttouringcar en/of de uitvaartvolgbussen te voorzien van bloemen.
  • Persoonlijke muziek of een dvd kan worden afgespeeld in de uitvaarttouringcar. 

 

Wij begrijpen dat het bij het laatste afscheid zeer belangrijk is dat alles goed geregeld is, ook het uitvaartvervoer. Bij het aanvragen van rouwvervoer nemen wij alle wensen en vragen dan ook zeer goed met u door. Van het aantal nabestaanden tot eventuele tussenstops, van de te rijden route, soms is een ‘afscheidstour’ langs belangrijke en markante punten op de route gewenst, tot faciliteiten in de touringcar. Onze vakkundige chauffeurs, gekleed in zwart zakelijk kostuum, doen hun werk op de achtergrond en bewaren gepaste afstand tot de nabestaanden. Zij doen er alles aan om het rouwvervoer volledig volgens uw wens te laten verlopen. Brouwer Tours heeft stijlvolle zwarte minibussen voor 8 – 19 personen, en touringcars van 20 – 90 personen.

Rouwvervoer volgens uw wens

Ieder afscheid is anders en dat betekent dus ook dat het uitvaartvervoer niet volgens vaste draaiboeken verloopt. Uw wensen staan centraal, ook ten aanzien van het rouwvervoer. Wij horen graag wat uw wensen en vragen zijn en geven u graag meer informatie en/of een offerte. Wij werken voor verschillende uitvaartondernemingen en hebben geen beperkende contracten/afspraken. Om die reden kunnen wij het vervoer per touringcar of minibus verzorgen voor alle begrafenisondernemers in de Duin- en Bollenstreek, regio Leiden en Den Haag. 

  • bloemen
  • bus_en_kist
  • busoverzicht
  • taxibus_en_taxi