Touringcar huren

Bij Brouwer Tours Noordwijk reserveert u snel en voordelig een comfortabele bus. Waar u ook naar toe wilt, wat uw wensen ook zijn; wij regelen het voor u. Ons wagenpark staat voor u klaar. Met onze centrale ligging in Noordwijk, aan de kust in de Randstad, zijn we uitstekend bereikbaar voor klanten in de gehele regio.

Veilig en voordelig op weg

Als u een (zaken)reis organiseert en u kiest voor vervoer van uw gezelschap per bus, dan wilt u natuurlijk een veilige, moderne, voordelige en comfortabele touringcar huren. Dat doet u bij één van de meest gerenommeerde touringcarbedrijven in Nederland; keurmerk touringcarbedrijf Brouwer Tours.  Een touringcar huren bij Brouwer Tours betekent dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij hebben al meer dan 90 jaar ervaring met het leveren van goede kwaliteit vervoer, per touringcar, bus en taxi.

Gevarieerd wagenpark touringcars

Touringcar huren bij Brouwer Tours is niet zomaar kiezen voor een bus. U heeft de keuze uit een zeer groot en gevarieerd aanbod touringcars. Welke touringcar past bij uw vervoerswensen? Van haal- en brengservice, pendeldienst touringcarvervoer, dagtochten, een luxueuze VIP-touringcar of dubbeldekker. Een zakelijke businessbus met vergaderopstelling of een wintersportreis; uw plan en wensen vormen de basis voor ons advies en offerte. We denken graag met u mee.

Touringcar huren; zo werkt het

Een touringcar huren regelt u simpel en snel. Neem direct telefonisch contact met ons op via: 071 - 36 500 90 en bespreek uw wensen en vragen met onze klantvriendelijke medewerkers. Zij zitten voor u klaar. Ook online kunt u een offerte voor touringcarhuur aanvragen. Op werkdagen krijgt u binnen 24 uur bericht met een passende offerte op huur touringcar.

  • brouwer_tours_370x250_21
  • brouwer_tours_370x250_22
  • brouwer_tours_370x250_24
  • brouwer_tours_370x250_28
  • brouwer_tours_370x250_32
  • brouwer_tours_370x250_5