Partybus huren

Goed op weg met de partybussen van Brouwer Tours


Als u een feestje organiseert, of samen naar een party gaat, dan is het heerlijk als het vervoer goed geregeld is. Samen reizen is leuker, en u hoeft zich geen zorgen te maken wie de BOB is; dat is uiteraard onze chauffeur. Gaat u met meerdere mensen samen op stap, dan zijn onze VIP-partybussen een uitstekende keuze. Voor deze speciale gelegenheden noemen wij ze overigens onze Very Important Party bussen.

  

Catering aan boord

Een partybus gaat altijd goed gekleed op weg. Ingetogen zwart; dressed for the occasion.  De bussen zijn beschikbaar in meerdere formaten, afhankelijk van uw gezelschap. Onderweg kunt u gezellig samen rond een tafel zitten, waardoor de voorpret of het nagenieten alvast begint of voortduurt. En uiteraard is het mogelijk om onderweg feestelijk te proosten; naar wens is catering aan boord te regelen. Van een koud biertje tot een Cava, van een goed glas wijn tot champagne; cheers!

Vanzelfsprekend is de bestuurder van de partybus niet alleen een gediplomeerd en ervaren chauffeur, maar ook iemand die snapt dat de busrit onderdeel uitmaakt van uw party. Dus 100% gastvrij, 100% gezellig. Tijd voor een feestje? Reserveer een partybus!

Tijd voor een feestje? Reserveer een partybus: bel +31 (0) 71 - 36 500 90 en bespreek uw wensen en vragen. Of vraag direct online een offerte voor touringcarhuur aan.