Nieuws

 • Nieuwste lente dagtochten

  Brouwer Tours biedt naast de mogelijkheid van comfortabel groepsvervoer ook de keuze uit een aantal ‘kant en klare’ dagtochten. De nieuwste staan nu online!

  Lees verder over Nieuwste lente dagtochten
 • Open dag 9 maart

  Op zaterdag 9 maart aanstaande wordt er bij Brouwer Company een open dag georganiseerd. Kom een kijkje nemen binnen ons bedrijf en maak een proefrit in een touringcar!

  Lees verder over Open dag 9 maart
 • Trotse vervoerder van deelnemende teams internationaal waterpolotoernooi Leiden

  Afgelopen weekend heeft in Leiden een groot internationaal waterpolotoernooi plaatsgevonden, waar Brouwer Tours partner van is.

  Lees verder over Trotse vervoerder van deelnemende teams internationaal waterpolotoernooi Leiden
 • 25 keer Wendy van Dijk in Brouwer Tours touringcar

  Wendy van Dijk, een echt media icoon, wie kent haar niet?

  Lees verder over 25 keer Wendy van Dijk in Brouwer Tours touringcar
 • Bezoek aan de Bus-idee dag

  Brouwer Tours biedt naast de mogelijkheid van het huren van een touringcar voor groepsvervoer, ook de mogelijkheid om een kant en klare dagtocht te boeken. Een dagje uit, met de keuze uit een gevarieerd aanbod.

  Lees verder over Bezoek aan de Bus-idee dag
 • Brouwer rijdt topmannen in Den Haag

  Afgelopen week zorgde Taxi Brouwer voor het vervoer van 16 president-commissarissen van de grootste multinationals in Nederland.

  Lees verder over Brouwer rijdt topmannen in Den Haag
 • Brouwer Tours en Brouwer Taxi in beeld bij TaxiPro.nl

  Afgelopen maand zijn John en Joke Brouwer geïnterviewd voor een artikel van het online vakblad TaxiPro.nl. Dit vakblad informeert professionele taxi-ondernemers en taxi chauffeurs over de trends binnen het vakgebied. Onze organisatie is in beeld gebracht met het oog op de ontwikkeling van zowel Taxi Brouwer als Brouwer Tours.

  ‘’Brouwer Tours en Taxi Brouwer in Noordwijk vormen samen een bedrijf waarvan de eigenaren goed de vinger aan de pols van de markt houden. Zo wordt het tekort aan touringcarchauffeurs deels opgelost door taxichauffeurs om te scholen. Ook kijken John en Joke Brouwer kritisch naar welk werk ze wel of juist niet doen als het om taxivervoer gaat.’’

  Lees hier het hele artikel op TaxiPro.nl

  Lees verder over Brouwer Tours en Brouwer Taxi in beeld bij TaxiPro.nl
 • Brouwer Tours trotse nieuwe businessclub partner van Leiden Amateur Voetbal.

  Sinds begin september mag Brouwer Tours zich de trotse businessclub partner van Leiden Amateur Voetbal noemen. Leiden Amateur Voetbal is een online platform om voetbalclubs in de omgeving van Leiden meer onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerden kunnen op deze manier alle ins en outs volgen die gerelateerd zijn aan deze amateurclubs.

  Lees verder over Brouwer Tours trotse nieuwe businessclub partner van Leiden Amateur Voetbal.
 • Wij zijn op zoek naar touringcarchauffeurs

  De meeste mensen vinden dat lastig om van zichzelf te zeggen, maar wij leggen de lat hoog. We zoeken niet alleen vaardige, maar ook aardige chauffeurs.

  Die snappen dat het excellent kunnen besturen van een bus de basis is voor een baan als touringcarchauffeur. Er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken. Denk aan klantgerichtheid, deskundigheid, collegialiteit, een flexibele instelling, servicegerichtheid én een representatief (schoon en netjes) uiterlijk. Past dat allemaal bij jou? En wil je werken bij Brouwer Tours? Kijk dan snel op de vacaturepagina van Brouwer Company of er een passende uitdaging voor jou bij staat.

  Lees verder over Wij zijn op zoek naar touringcarchauffeurs