Nieuws

Afgelopen maand zijn John en Joke Brouwer geïnterviewd voor een artikel van het online vakblad TaxiPro.nl. Dit vakblad informeert professionele taxi-ondernemers en taxi chauffeurs over de trends binnen het vakgebied. Onze organisatie is in beeld gebracht met het oog op de ontwikkeling van zowel Taxi Brouwer als Brouwer Tours.

‘’Brouwer Tours en Taxi Brouwer in Noordwijk vormen samen een bedrijf waarvan de eigenaren goed de vinger aan de pols van de markt houden. Zo wordt het tekort aan touringcarchauffeurs deels opgelost door taxichauffeurs om te scholen. Ook kijken John en Joke Brouwer kritisch naar welk werk ze wel of juist niet doen als het om taxivervoer gaat.’’

Lees hier het hele artikel op TaxiPro.nl

Sinds begin september mag Brouwer Tours zich de trotse businessclub partner van Leiden Amateur Voetbal noemen. Leiden Amateur Voetbal is een online platform om voetbalclubs in de omgeving van Leiden meer onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerden kunnen op deze manier alle ins en outs volgen die gerelateerd zijn aan deze amateurclubs. Leiden Amateur Voetbal is nauw verbonden met de besturen, spelers, staf en supporters van maar liefst 22 voetbalclubs uit de regio. Met behulp van businessclub partners kan een goede basis gevormd worden voor hun online platform, maar kan LAV op hun beurt ook wat betekenen voor de betrokken bedrijven, waaronder nu ook Brouwer Tours.

Uitbreiding van Duin- en Bollenstreek naar regio Leiden

Brouwer Tours, waarvan het hoofdkantoor gelegen is in Noordwijk, is al erg actief bij clubs in regio Duin- en Bollenstreek. Brouwer rijdt al jaren de selectie en andere teams van o.a. VVSB (Noordwijkerhout), VV Katwijk, FC Lisse, RKAVV (Leidschendam) en Rijnvogels (Katwijk). Naast het rijden van teams sponsort Brouwer sportverenigingen ook op allerlei andere manieren, denk bijvoorbeeld aan borden langs het hoofdveld of vlagsponsoring. Nu is het tijd om uit te breiden naar de regio Leiden om onze zichtbaarheid en naamsbekendheid hier te verhogen. Hier zijn meer dan vijftig clubs, bedrijven en businesspartners te vinden die wij van dienst kunnen zijn, wat wij in samenwerking gaan doen met Leiden Amateur Voetbal.

Op weg met de club

Bij voetbal horen natuurlijk ook teamweekenden of teamuitjes, bezoekjes aan voetbalwedstrijden, trainingskampen, businessclubreisjes of uiteraard teamvervoer naar de wedstrijd. Een touringcar huren bij Brouwer Tours is hiervoor een uiterst geschikte uitkomst om zorgeloos, veilig en op tijd op locatie te komen met een groep. Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 071 365 0090 en een van onze collega’s denkt graag met u mee om uw (team)uitje tot een succes te maken!

 

85cb83d8 f9d0 458d 9e88 b79f60bcd1a7

 

 

 

De meeste mensen vinden dat lastig om van zichzelf te zeggen, maar wij leggen de lat hoog. We zoeken niet alleen vaardige, maar ook aardige chauffeurs. Die snappen dat het excellent kunnen besturen van een bus de basis is voor een baan als touringcarchauffeur. Er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken. Denk aan klantgerichtheid, deskundigheid, collegialiteit, een flexibele instelling, servicegerichtheid én een representatief (schoon en netjes) uiterlijk. Past dat allemaal bij jou? En wil je werken bij Brouwer Tours? Kijk dan snel op de vacaturepagina van Brouwer Company of er een passende uitdaging voor jou bij staat.

Ons uitgebreide moderne wagenpark, met meer dan 130 voertuigen voor groepsvervoer, omvat touringcars, bussen, minibussen, midibussen, VIP-touringcars, VIP-minibussen. Het Keurmerk Touringcarbedrijven geeft aan dat we voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen, ook voor wat betreft de kwaliteit van ons wagenpark.

Vervoer van 9 tot 90 personen

Brouwer Tours is dé specialist in het vervoer van groepen personen. Al meer dan 90 jaar staat bij ons veilig en comfortabel vervoer over de weg centraal. Van compacte bussen (vanaf 9 personen) tot de grootste dubbeldekker (90 personen). Van de luxe standaarduitvoering tot exclusieve VIP-bus of VIP-touringcar. Bekijk al onze touringcars.

Neem contact met ons op als u wilt weten wat de best passende oplossing is voor uw vervoersvraag. Uiteraard kunt u ook eerst de verschillende opties bekijken. Welkom, wij presenteren u vol trots ons wagenpark!