Nieuws

De meeste mensen vinden dat lastig om van zichzelf te zeggen, maar wij leggen de lat hoog. We zoeken niet alleen vaardige, maar ook aardige chauffeurs. Die snappen dat het excellent kunnen besturen van een bus de basis is voor een baan als touringcarchauffeur. Er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken. Denk aan klantgerichtheid, deskundigheid, collegialiteit, een flexibele instelling, servicegerichtheid én een representatief (schoon en netjes) uiterlijk. Past dat allemaal bij jou? En wil je werken bij Brouwer Tours? Kijk dan snel op de vacaturepagina van Brouwer Company of er een passende uitdaging voor jou bij staat.

Ons uitgebreide moderne wagenpark, met meer dan 130 voertuigen voor groepsvervoer, omvat touringcars, bussen, minibussen, midibussen, VIP-touringcars, VIP-minibussen. Het Keurmerk Touringcarbedrijven geeft aan dat we voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen, ook voor wat betreft de kwaliteit van ons wagenpark.

Vervoer van 9 tot 90 personen

Brouwer Tours is dé specialist in het vervoer van groepen personen. Al meer dan 90 jaar staat bij ons veilig en comfortabel vervoer over de weg centraal. Van compacte bussen (vanaf 9 personen) tot de grootste dubbeldekker (90 personen). Van de luxe standaarduitvoering tot exclusieve VIP-bus of VIP-touringcar. Bekijk al onze touringcars.

Neem contact met ons op als u wilt weten wat de best passende oplossing is voor uw vervoersvraag. Uiteraard kunt u ook eerst de verschillende opties bekijken. Welkom, wij presenteren u vol trots ons wagenpark!