Brouwer Tours biedt naast de mogelijkheid van het huren van een touringcar voor groepsvervoer, ook de mogelijkheid om een kant en klare dagtocht te boeken. Een dagje uit, met de keuze uit een gevarieerd aanbod. Deze dagtochten worden georganiseerd door Brouwer Travel, de reisorganisatie van Brouwer Company. Brouwer Travel biedt het gehele jaar door diverse geheel verzorgde reizen aan.

Een dagtocht kan worden geboekt door stellen, duo’s, kleine groepjes, maar ook door alleenstaanden of alleen gaanden. U reist immers gezellig samen met andere passagiers. Afhankelijk van het programma van de dagtocht maakt de bus een of meerdere tussenstops. Vaak is dit in combinatie met een uitstapje of bezoek aan bijzondere plaatsen.

Dit soort uitstapjes variëren van het bezoeken van een roofvogelshow, kasteel of museum, naar een rondvaart of een kerstmarkt. Brouwer Travel en haar medewerkers doen er alles aan om bijzondere en originele dagtochten te organiseren. Daarom zijn een aantal van onze collega’s afgelopen week naar ‘De Bus-idee-dag’ geweest in Boskoop. Deze dag wordt georganiseerd mede voor de touringcarbranche. Hier kan iedereen uit de branche zaken doen en nieuwe bestemmingen ontdekken. Verschillende stands vertelden vol passie over hun bijzondere ‘activiteit’ of bestemming en hebben met hun bus-ideeën onze collega’s erg enthousiast gemaakt. Zie hieronder de leuke foto's!

Op dit moment bieden wij verschillende tochten aan naar kerstmarkten in zowel Nederland als in het buitenland. Like onze Brouwer Travel pagina op Facebook voor de meest actuele dagtochten! U kunt ook het gehele jaar door terecht op onze Brouwer Travel website voor het volledige aanbod.

bus idee dag foto 1          bus idee dag foto 3          bus idee dag foto 2

 

 

Afgelopen week zorgde Taxi Brouwer voor het vervoer van 16 president-commissarissen van de grootste multinationals in Nederland. Deze topmannen hadden een ontmoeting met onze minister president Mark Rutte. Door Taxi Brouwer werden zij in geblindeerde busjes van en naar Den Haag vervoerd. Zowel in de Trouw, de Volkskrant en in de Telegraaf kwamen onze Brouwer Exclusive busjes mooi in beeld. Wij, als Brouwer Company, zijn er trots op dat wij zulke mooie opdrachten mogen verzorgen. Zie hieronder een foto van het artikel in de Telegraaf.

 

foto telegraaf multinationals

 

Afgelopen maand zijn John en Joke Brouwer geïnterviewd voor een artikel van het online vakblad TaxiPro.nl. Dit vakblad informeert professionele taxi-ondernemers en taxi chauffeurs over de trends binnen het vakgebied. Onze organisatie is in beeld gebracht met het oog op de ontwikkeling van zowel Taxi Brouwer als Brouwer Tours.

‘’Brouwer Tours en Taxi Brouwer in Noordwijk vormen samen een bedrijf waarvan de eigenaren goed de vinger aan de pols van de markt houden. Zo wordt het tekort aan touringcarchauffeurs deels opgelost door taxichauffeurs om te scholen. Ook kijken John en Joke Brouwer kritisch naar welk werk ze wel of juist niet doen als het om taxivervoer gaat.’’

Lees hier het hele artikel op TaxiPro.nl

Sinds begin september mag Brouwer Tours zich de trotse businessclub partner van Leiden Amateur Voetbal noemen. Leiden Amateur Voetbal is een online platform om voetbalclubs in de omgeving van Leiden meer onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerden kunnen op deze manier alle ins en outs volgen die gerelateerd zijn aan deze amateurclubs. Leiden Amateur Voetbal is nauw verbonden met de besturen, spelers, staf en supporters van maar liefst 22 voetbalclubs uit de regio. Met behulp van businessclub partners kan een goede basis gevormd worden voor hun online platform, maar kan LAV op hun beurt ook wat betekenen voor de betrokken bedrijven, waaronder nu ook Brouwer Tours.

Uitbreiding van Duin- en Bollenstreek naar regio Leiden

Brouwer Tours, waarvan het hoofdkantoor gelegen is in Noordwijk, is al erg actief bij clubs in regio Duin- en Bollenstreek. Brouwer rijdt al jaren de selectie en andere teams van o.a. VVSB (Noordwijkerhout), VV Katwijk, FC Lisse, RKAVV (Leidschendam) en Rijnvogels (Katwijk). Naast het rijden van teams sponsort Brouwer sportverenigingen ook op allerlei andere manieren, denk bijvoorbeeld aan borden langs het hoofdveld of vlagsponsoring. Nu is het tijd om uit te breiden naar de regio Leiden om onze zichtbaarheid en naamsbekendheid hier te verhogen. Hier zijn meer dan vijftig clubs, bedrijven en businesspartners te vinden die wij van dienst kunnen zijn, wat wij in samenwerking gaan doen met Leiden Amateur Voetbal.

Op weg met de club

Bij voetbal horen natuurlijk ook teamweekenden of teamuitjes, bezoekjes aan voetbalwedstrijden, trainingskampen, businessclubreisjes of uiteraard teamvervoer naar de wedstrijd. Een touringcar huren bij Brouwer Tours is hiervoor een uiterst geschikte uitkomst om zorgeloos, veilig en op tijd op locatie te komen met een groep. Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 071 365 0090 en een van onze collega’s denkt graag met u mee om uw (team)uitje tot een succes te maken!

 

85cb83d8 f9d0 458d 9e88 b79f60bcd1a7

 

 

 

De meeste mensen vinden dat lastig om van zichzelf te zeggen, maar wij leggen de lat hoog. We zoeken niet alleen vaardige, maar ook aardige chauffeurs. Die snappen dat het excellent kunnen besturen van een bus de basis is voor een baan als touringcarchauffeur. Er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken. Denk aan klantgerichtheid, deskundigheid, collegialiteit, een flexibele instelling, servicegerichtheid én een representatief (schoon en netjes) uiterlijk. Past dat allemaal bij jou? En wil je werken bij Brouwer Tours? Kijk dan snel op de vacaturepagina van Brouwer Company of er een passende uitdaging voor jou bij staat.