Congresvervoer

U bent verantwoordelijk voor de organisatie van een nationaal of internationaal congres of seminar. Niet alleen het inhoudelijke programma vraagt om perfecte organisatie. U wilt uiteraard ook dat uw congresbezoekers snel, zorgeloos en op tijd op de juiste locatie aankomen. Van evenementenhal, beursgebouw, congreshotel naar station of luchthaven en v.v. Deze logistieke exercitie vraagt om een efficiënt en kostenbesparend vervoersplan, uitgevoerd door een uitstekende touringcarmaatschappij; Brouwer Tours.

Brouwer Tours en Taxi Brouwer

Daarom begint of eindigt uw congres, seminar, beurs of meeting met vervoer door Brouwer Tours en Taxi Brouwer; professionals in veilig en betrouwbaar personenvervoer. Of het nu gaat om luxueuze touringcars voor groepsvervoer, stijlvolle taxi’s voor individuele bezoekers of comfortabele minibusjes voor kleinere groepen; wij verzorgen het vervoer. Door ons uitgebreide wagenpark kunnen wij u een alles-in-één vervoerspakket op maat aanbieden voor de perfecte organisatie van uw succesvolle congres. En na dit congres ontvangt u één gespecificeerde digitale verzamelnota, van al het personenvervoer. Wel zo efficiënt en overzichtelijk.

Business service

In de (VIP-) bus en (VIP-) touringcar bieden wij naar wens extra aanvullende diensten zoals warme/koude dranken en/of catering, mogelijk uitgeserveerd door een hostess. Ook kunnen wij WIFI en presentatiemogelijkheden regelen, zodat u de vervoerstijd optimaal kunt benutten. Denk bijvoorbeeld aan een briefing, voorbespreking of evaluatie tijdens de rit.

Projectondersteuning

In de aanloop naar uw congres of event helpen wij u graag met het maken van een efficiënt en kostenbesparend vervoersplan. Ook kunt u ons inschakelen voor aanvullende diensten tijdens het congres, seminar of event. Denkt u aan projectmanagement op locatie, ondersteuning bij de deelnemersregistratie, hostess services en ondersteuning bij verkoop/inschrijving.

Congresvervoer op maat

U bepaalt hoe, waar en wanneer u uw congresbezoekers wilt laten vervoeren, we denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden en tarieven. Neem direct telefonisch contact met ons op via: 071 - 36 500 90 voor een offerte op maat. Of om uw wensen en vragen te bespreken met onze servicegerichte en ervaren medewerkers. Wij helpen u graag goed op weg!

  • brouwer_tours_2_370x250_2
  • brouwer_tours_2_370x250_28
  • brouwer_tours_2_370x250_35
  • brouwer_tours_2_370x250_36
  • brouwer_tours_2_370x250_38
  • brouwer_tours_2_370x250_40
  • brouwer_tours_370x250_12
  • brouwer_tours_370x250_36