Keurmerk

Brouwer Tours is ISO 9001 gecertificeerd!

Brouwer Tours touringcarbedrijf is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf. Het Keurmerk Touringcarbedrijven bestaat uit ISO 9001. Het ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Dit keurmerk legt de nadruk op de klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. De organisatie moet zorgen voor het verhogen van de klantentevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten, wettelijke eisen die van toepassing zijn en het bedrijf moet de bedrijfsprocessen beheersen en kunnen aantonen. 

Vanwege de constante kwaliteitszorg mag Brouwer Tours zich als erkend Keurmerk Touringcarbedrijf ‘specialist in het vervoer per touringcar’ noemen. Een titel die we met trots dragen, want veiligheid, comfort en service staat bij ons voorop. U vindt het keurmerk goed zichtbaar op onze touringcars. De keurmerkstickers bevinden zich naast de entreedeur, aan de chauffeurszijde en aan de achterkant van de bus. Bovendien hebben wij een bedrijfsschild ontvangen van de stichting én een jaarcertificaat. Binnen alle Keurmerkbedrijven vindt op basis van het kwaliteitshandboek voortdurend interne controle plaats. Daarnaast wordt door een onafhankelijke auditinstelling regelmatig externe controles uitgevoerd. Met andere woorden; we moeten continu voldoen aan de eisen van het Keurmerk.

Mede daardoor zijn onze busreizigers gegarandeerd van de beste dienstverlening voor zakelijk, toeristisch, zakelijk en recreatief vervoer. En daar doen we het natuurlijk voor.

 

 

 iso 9001 nl