Evenementenvervoer

Als u een evenement organiseert, een groot bedrijfsfeest of een festival, is het essentieel dat de bereikbaarheid prima op orde is. Grote aantallen bezoekers moeten de locatie van het event goed kunnen bereiken, op alle mogelijke manieren. Autoverkeer -met parkeerbehoefte-, openbaar vervoer (bussen en of trein), fietsers en vaak ook grote aantallen voetgangers.

Evenementenvervoer per touringcar

Om al die verkeersstromen in goede banen te leiden is het belangrijk dat u samenwerkt met professionele partners, die het klappen van de zweep kennen. En dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres.

Vervoersplan

Met ons uitgebreide wagenpark zijn we van alle markten thuis en vinden we samen altijd een antwoord op uw vragen. Van de inzet van minibussen tot luxe touringcars of een dubbeldekker. Van het meedenken over de logistieke aanpak tot de coördinatie en uitvoering van het vervoersplan. Waar komen de bezoekers vandaan en tussen welke tijdstippen komen ze aan? Met welke frequentie en vanaf welke locatie(s) wilt u bussen laten rijden? Hoe zit het met de kaartverkoop voor uw event? Wij zorgen ervoor dat over alle aspecten goed is nagedacht, en vinden in overleg de juiste vervoersoplossing.

Pendelbussen

Sommige evenementlocaties zijn met de auto of openbaar vervoer niet optimaal bereikbaar. Dan is de inzet van pendelbussen de ideale oplossing. Touringcars die tijdens het evenement, non-stop of op overeengekomen tijden, heen en weer pendelen tussen het evenement en de parking of een station. Brouwer Tours is zeer ervaren in het uitvoeren van pendelvervoer. Professioneel, veilig en vlot vervoeren onze chauffeurs uw bezoekers naar het evenement (en weer terug). Uw succesvolle event staat voor ons centraal.

Extra opties

Als extra opties kunt u denken aan muziek in de touringcar (passend bij uw event) of gesproken informatie/instructies, flyers, de inzet van hostesses, het wrappen/bestickeren van de touringcar(s) in de stijl van uw event, het uitdelen van ‘goodiebags’, ticketverkoop, hapje/drankje in de bus, etc. Neem contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken en/of een offerte op maat aan te vragen: +31 (0) 71 36 500 90.

Bent u benieuwd hoe Brouwer Tours u goed op weg helpt?

Vraag een prijsindicatie aan of bel 071-36 500 90 voor meer informatie. Onze servicegerichte medewerkers denken graag mee over de optimale oplossing en aanbod.