Dagtochten

Brouwer Tours biedt naast de mogelijkheid van comfortabel groepsvervoer ook de keuze uit een aantal ‘kant en klare’ dagtochten. Dagjes uit met een bestemming in Nederland of omliggende landen. Brouwer Travel, de reisorganisatie van Brouwer Company, heeft ieder jaar weer een aantal succesvolle dagtrips waar u uit kunt kiezen. Een gevarieerd aanbod, met comfortabel en veilig busvervoer. Inschrijven voor een dagtocht tegen een aantrekkelijk tarief betekent instappen, ontspannen en genieten van alle onderdelen van de dagtrip.

Dagje weg; individueel of samen

Niet alleen voor stellen of kleine groepjes vrienden/vriendinnen of familie zijn dagtochten een geweldig uitje. Ook voor een alleenstaande of alleengaande is een dagtocht een prima optie. U reist immers gezellig samen met andere passagiers naar dezelfde eindbestemming, met veilig en luxe busvervoer en vertrek vanaf meerdere opstapplaatsen. Afhankelijk van het programma maken we een of meerdere tussenstops, soms in combinatie met een bezoek aan een museum of bijzondere locatie. En uiteraard is het kopje thee/koffie met iets lekkers bij het programma inbegrepen. Bekijk hier het huidige programma-aanbod Brouwer Tours dagtochten.

Groepsdagtocht op maat

Naast het standaard aanbod van dagtochten heeft u natuurlijk de mogelijkheid om zelf een dagtocht samen te (laten) stellen voor uw eigen groep. Heeft u het programma al rond en wilt u alleen het groepsvervoer per minibus, bus, touringcar of dubbeldekker laten uitvoeren door Brouwer Tours? Een veilige en comfortabele keuze. Of heeft u wel de groep samengesteld en een datum gekozen, maar nog geen idee van een aantrekkelijk programma en bestemming voor de dagtocht? Wij denken graag met u mee over een geslaagde dag uit, passend bij uw wensen.

Bent u benieuwd hoe Brouwer Tours u goed op weg helpt?

Vraag een prijsindicatie aan of bel 071-36 500 90 voor meer informatie. Onze servicegerichte medewerkers denken graag mee over de optimale oplossing en aanbod.