Thema touringcar

Heeft u een (reclame)boodschap en wilt u zoveel mogelijk publiek bereiken? Dan is rijdende buitenreclame een perfecte oplossing. Het inzetten van een bestickerde touringcar van Brouwer Tours is een gegarandeerd succes. O.a. Bloemenpark Keukenhof, theatervoorstelling Soldaat van Oranje, VVD, het Spoorwegmuseum en talentenshow Popstars hebben de voordelen van een visitekaartje op wielen al ervaren. De herkenbare bussen zijn een bijzondere blikvanger op de weg. De attentiewaarde is enorm hoog en het publiek ervaart deze opvallende reclame eerder als opvallend en sympathiek dan als storend. Bijkomend voordeel van deze reclamevorm: kijkers kunnen de bussen niet ‘wegzappen’.

Bereik potentiele klanten

Het is mogelijk om de bus, van minibus tot dubbeldekker, volledig te ‘wrappen’. De touringcar wordt dan compleet ‘ingepakt’ en middels speciale technieken van uw boodschap voorzien. Dat is uiteraard vakwerk, uitgevoerd door professionals. Vervolgens geeft u aan hoe en waar u de bus wilt inzetten. Voor ‘gewoon’ touringcarvervoer door heel Nederland, of bijvoorbeeld om uw gasten of crew in te vervoeren. Denk aan het vervoer van toeristen van en naar de Keukenhof in de regio Duin- en Bollenstreek met een unieke, herkenbare bus. Of juist in de grote steden van de Randstad rondrijden. Het bereik van potentiele klanten is sowieso groot, of de bestickerde bus nu op de snelweg rijdt of juist voor vervoer in de steden wordt ingezet. Zelfs stilstaand op een punt met veel passerend verkeer geeft uw bus mensen het nakijken.

Wij helpen u graag op weg als het gaat om busvervoer met een bijzondere boodschap, themavervoer met een visueel visitekaartje.

Weten wat er mogelijk is?

U bepaalt hoe, waar en wanneer u de bus wilt laten rijden, we bespreken samen de mogelijkheden en tarieven. Neem contact met ons op als u meer wilt weten. U regelt het simpel en snel. Neem direct telefonisch contact met ons op via: 071 - 36 500 90 en bespreek uw wensen en vragen met onze klantvriendelijke medewerkers.

  • 0b68c387-dadf-440a-bda3-7bc585347ab5
  • brouwer_tours_2_370x250_25
  • brouwer_tours_2_370x250_26
  • brouwer_tours_2_370x250_33
  • brouwer_tours_2_370x250_61
  • brouwer_tours_370x250_39
  • brouwer_tours_370x250_75