Reizen

Brouwer Travel, de reisorganisatie die nauw en direct samenwerkt met Brouwer Tours, biedt een ruime keuze uit een aantal ‘kant en klare’ dagtochten en meerdaagse reizen. Schoolreizen, dagjes uit met een bestemming in Nederland of omliggende landen.

 • Schoolreizen

  Ook in 2019 verzorgt Brouwer Tours weer met veel plezier het vervoer voor uw schoolreisje! In tegenstelling tot voorgaande jaren bieden wij in 2019 geen schoolreisarrangementen meer aan voor het vervoer inclusief entree. In plaats daarvan bieden wij scherpe tarieven voor het vervoer van school naar de schoolreisbestemming en weer veilig terug.Uiteraard is het wel mogelijk dat onze medewerkers de entreetickets en eventuele extra’s voor u reserveren bij de diverse schoolreisbestemmingen. Hiervoor rekenen wij per schoolreis éénmalig een bedrag van € 50,- aan reserveringskosten. De schoolreistarieven en voorwaarden van de bestemmingen kunt u vinden op de desbetreffende websites.

  Na het bevestigen van uw reservering bij Brouwer Tours kunt u tot 7 dagen voor vertrek éénmaal kosteloos wijzigingen doorgeven. Bij meerdere wijzigingen of wijzigingen binnen 7 dagen voor vertrek zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen met een minimum van € 25,- per wijziging.

  Wilt u meer informatie over schoolreizen van Brouwer Tours? Neem dan snel contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 071-36 500 94. Onze medewerkers staan u graag te woord.

   

  pardoes 1

  Lees verder over Schoolreizen
 • Educatieve reizen

  Leerzame schoolreisjes en excursies

  Voor het aanbod van schoolreisjes en excursies werkt Brouwer Tours nauw samen met partnerbedrijf Brouwer Travel. Heeft u zelf ideeën wat de geschikte bestemming is voor de leerlingen van uw school? Stuur een e-mail met uw vragen en suggesties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op telefoonnummer 071-36 500 94. Onze medewerkers denken graag met u mee.

  Lees verder over Educatieve reizen

Bent u benieuwd hoe Brouwer Tours u goed op weg helpt?

Vraag een prijsindicatie aan of bel 071-36 500 90 voor meer informatie. Onze servicegerichte medewerkers denken graag mee over de optimale oplossing en aanbod.