Bij de meeste schoolreisjes staat onbezorgd plezier centraal. Veelal kiezen scholen daarom voor attractieparken, dierentuinen of sportieve bestemmingen voor een schoolreisje. Er zijn echter ook mogelijkheden voor als u niet alleen een leuk schoolreisje wilt organiseren maar ook het educatieve aspect mee wilt nemen. Een leuk én leerzaam dagje weg; dat gaat best samen.

Leerzame schoolreisjes en excursies

Voor het aanbod van schoolreisjes en excursies werkt Brouwer Tours nauw samen met partnerbedrijf Brouwer Travel. Zij zijn ervaren in het samenstellen van schoolreisjes en excursies, al dan niet met een educatief karakter. Op de site vindt u een overzicht van een aantal bestemmingen en mogelijkheden van educatieve reizen.

Aanbod op maat

Vindt u daar niets naar uw wens? Of heeft u zelf al ideeën wat de geschikte bestemming is voor de leerlingen van uw school? Stuur een e-mail met uw vragen en suggesties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op telefoonnummer 071-36 500 94. Onze medewerkers denken graag met u mee en vertellen u meer over de verschillende mogelijkheden, tarieven en voorwaarden van onze schoolreizen, inclusief de educatieve reizen.

Bent u benieuwd hoe Brouwer Tours u goed op weg helpt?

Vraag een prijsindicatie aan of bel 071-36 500 90 voor meer informatie. Onze servicegerichte medewerkers denken graag mee over de optimale oplossing en aanbod.