Ook in het voortgezet onderwijs organiseert de school met enige regelmaat (meerdaagse) excursies of dagtochten. Voor de leerlingen van voortgezet onderwijs, mbo, hbo of wo verzorgt Brouwer Tours zeer regelmatig het vervoer over de weg. Onze touringcars zijn veilig en comfortabel en we werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde chauffeurs. Professioneel vervoer van groepen personen in binnenland en buitenland; daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanbod reizen

Om het u makkelijk te maken hebben wij, samen met partnerbedrijf Brouwer Travel, een aantal kant en klare reisopties voor u samengesteld. Van dagtochten in binnen- of buitenland, stedentrips tot werkweken of meerdaagse schoolexcursies. Bij de diverse mogelijkheden staan de bedragen getoond van het vervoer per luxe touringcar én de entree- en/of verblijfskosten. Zo kunt u direct zien wat de totale kosten per leerling zijn.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of een offerte van de verschillende mogelijkheden voor het voortgezet onderwijs? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 071-36 500 94. Onze medewerkers staan u graag te woord om u meer te vertellen over de verschillende mogelijkheden, tarieven en voorwaarden.

Maatwerk mogelijkheden

Heeft u andere plannen voor uw school? Staat de gewenste bestemming voor uw leerlingen er niet tussen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor het huren van een comfortabele touringcar met chauffeur. Of bijvoorbeeld met minibusjes te reizen. Of met onze ruime luxe dubbeldekker. We hebben een ruime keuze aan vervoersmogelijkheden voor het voortgezet onderwijs en helpen u graag verder op weg. Vraag een offerte op maat aan, dan denken we met u mee.

Bent u benieuwd hoe Brouwer Tours u goed op weg helpt?

Vraag een prijsindicatie aan of bel 071-36 500 90 voor meer informatie. Onze servicegerichte medewerkers denken graag mee over de optimale oplossing en aanbod.