De leerlingen van uw bassischool kijken het hele jaar vol spanning uit naar het schoolreisje: een fantastische dag zonder zorgen! Maar u moet als team voor die tijd een heel aantal stappen doorlopen om het perfecte schoolreisje te organiseren:
  • Wat wordt de bestemming van het schoolreisje dit jaar?
  • Hoe regelen we het busvervoer voor het schoolreisje?
  • Welke veilige, betrouwbare en betaalbare busmaatschappij mag ons vervoer uitvoeren?
  • Past het schoolreisje en busvervoer binnen het budget van onze basisschool?
  • Wie kan mij goede informatie en prijzen verstrekken over schoolreizen?

Brouwer Tours; complete schoolreizen

Om het u makkelijk te maken hebben we via partnerbedrijf Brouwer Travel complete schoolreizen samengesteld. Op de overzichtelijke website ziet u in één oogopslag de totale kosten voor de busreis met een luxe touringcar van Brouwer Tours én de entreekosten voor het attractiepark per leerling. Van De Efteling tot Duinrell, van Drievliet tot Linnaeushof; dat scheelt u een hoop uitzoekwerk.

Wilt u meer informatie over ons aanbod van betaalbare schoolreisjes voor het basisonderwijs? Of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact met ons via telefoonnummer +31 71 36 500 94, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een onvergetelijk schoolreisje.

Aanbod op maat

Natuurlijk is het voor iedere basisschool mogelijk om een touringcar met chauffeur te huren. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan een zwembad, natuurgebied, museum, bedrijf of theater. Ook dan staan onze medewerkers u graag te woord om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden van onze schoolreizen.

Ook voor excursies en dagtochten voor het voortgezet onderwijs bent u bij ons aan het juiste adres, net als voor educatieve reizen. Wij maken er voor uw leerlingen een fantastisch uitje van.

Brouwer Tours verzorgt al meer dan 90 jaar betrouwbaar, kwalitatief personenvervoer. Met vaardige én aardige chauffeurs (die vroeger ook luidkeels ‘we zijn er bijna’ hebben gezongen).

Bent u benieuwd hoe Brouwer Tours u goed op weg helpt?

Vraag een prijsindicatie aan of bel 071-36 500 90 voor meer informatie. Onze servicegerichte medewerkers denken graag mee over de optimale oplossing en aanbod.