50 jaar expert in schoolreisjes

Brouwer Tours is al meer dan 50 jaar expert in schoolreisjes voor basisonderwijs en middelbaar- en hoger (beroeps) onderwijs. Niet alleen het busvervoer kunt u aan ons toevertrouwen, maar bijvoorbeeld ook verzorgen van een lunchpakket en de kaartinkoop voor het schoolreisje. Mét korting uiteraard.

Keurmerk busbedrijf Brouwer Tours helpt u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw schoolreisje of excursie. Wij verzorgen in samenwerking met onze partner Brouwer Travel voor u leuke, educatieve en goedkope schoolreisjes naar attractieparken, (indoor) speeltuinen, dierentuinen en andere locaties zoals bijvoorbeeld; Duinrell, Efteling, Dolfinarium Harderwijk, Rijksmuseum, Walibi Six Flags, Linnaeushof, Archeon en Drievliet.

Schoolreisvervoer voor basisonderwijs

Uw leerlingen kijken het hele jaar vol spanning uit naar het schoolreisje, dus dat moet het schoolreisje een fantastische dag worden zonder zorgen! Maar hoe te beginnen een schoolreisje te organiseren? U staat voor verschillende keuzes:

  • Wat wordt de bestemming van het schoolreisje?
  • Hoe regelen we het bus vervoer voor het schoolreisje?
  • Met welke bus maatschappij gaan we op schoolreisje?
  • Past het schoolreisje binnen ons schoolreizen budget?
  • Wie kan mij goede informatie en prijzen verstrekken over schoolreizen?

Groot aanbod schoolreizen voor Middelbaar- en Beroepsonderwijs/ Hoger onderwijs

Om u goed van dienst te zijn hebben wij complete schoolreizen voor u samengesteld op de schoolreizen pagina van Brouwer Travel. In één oogopslag ziet u wat de kosten zijn voor het busvervoer. Kies uit veel diverse reizen zoals citytrip, werkweek, excursie of een groepsaccommodatie om op kamp te gaan of een meerdaagse schoolexcursie.

Aanbod op maat

Wilt u meer informatie of offerte over onze betaalbare schoolreisjes? Neem dan snel contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 071-36 500 94. Onze medewerkers staan u graag te woord om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden van onze schoolreizen. 

Een touringcar met chauffeur huren kan natuurlijk ook. Vraag dan hier uw offerte op maat aan.

Bent u benieuwd hoe Brouwer Tours u goed op weg helpt?

Vraag een prijsindicatie aan of bel 071-36 500 90 voor meer informatie. Onze servicegerichte medewerkers denken graag mee over de optimale oplossing en aanbod.