Overname Activiteiten van Th. Lubbe Reizen

Overname Activiteiten Th. Lubbe Reizen

Touringcarbedrijf Brouwer Tours (Noordwijk) neemt vanaf heden Th. Lubbe Reizen (Zoeterwoude) over. Het bedrijf behoort regionaal gezien straks tot de grotere vervoersbedrijven.

Na meer dan 55 jaar gaat het familiebedrijf Th. Lubbe Reizen uit Zoeterwoude over in andere handen. Remco Lubbe, directeur-eigenaar, heeft besloten om de activiteiten van zijn gelijknamige touringcarbedrijf over te doen aan Brouwer Tours uit Noordwijk.

Remco Lubbe blijft het vertrouwde aanspreekpunt voor alle operationele zaken en is bereikbaar op de vestiging in Noordwijk in de functie van Office Manager, via het vaste telefoonnummer van Lubbe dat u gewend bent.

De 12 medewerkers en 10 touringcars blijven rijden onder de naam Th. Lubbe Reizen, een betrouwbare naam in de regio. De vestiging in Zoeterwoude blijft gewoon bestaan.

Door de overname van het touringcarbedrijf van Lubbe, wordt het fundament onder het bedrijf verstevigd, aldus Joke Brouwer. Brouwer Tours wil de positieve uitstraling en reputatie van beide bedrijven benutten en verder uitbouwen. Daarnaast moet de overname van de activiteiten leiden tot een sterke (concurrentie)positie, schaalvoordelen en het vergroten van de capaciteit en flexibiliteit van de totale organisatie.

Over Brouwer Company

Brouwer is al meer dan 95 jaar gespecialiseerd in kwalitatief en betrouwbaar personenvervoer!

Naast touringcarvervoer bestaat deze onderneming uit verschillende bedrijfsonderdelen:

  • Brouwer Travel - Dagtochten en Meerdaagse Reizenprogramma
  • Brouwer Exclusive - Exclusief vervoer
  • Brouwer Academy - Rijopleiding
  • Taxi Brouwer - Taxivervoer

Met uitbreiding van deze activiteiten, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn!