Nieuwste lente dagtochten

Brouwer Tours biedt naast de mogelijkheid van comfortabel groepsvervoer ook de keuze uit een aantal ‘kant en klare’ dagtochten. De nieuwste staan nu online!

Dagtochten met Brouwer Travel

Brouwer Travel, de reisorganisatie van Brouwer Company, heeft ieder jaar weer een aantal succesvolle dagtrips waar u uit kunt kiezen. Een gevarieerd aanbod, met comfortabel en veilig busvervoer. Inschrijven voor een dagtocht tegen een aantrekkelijk tarief betekent instappen, ontspannen en genieten van alle onderdelen van de dagtrip.

Niet alleen voor stellen of kleine groepjes vrienden/vriendinnen of familie zijn dagtochten een geweldig uitje. Ook voor een alleenstaande of alleengaande is een dagtocht een prima optie. U reist immers gezellig samen met andere passagiers naar dezelfde eindbestemming, met veilig en luxe busvervoer en vertrek vanaf meerdere opstapplaatsen. 

Hollands Goud & Nederlands Zilver

Onze nieuwste lente dagtochten zijn nu te boeken! Per luxe Brouwer Tours touringcar een heerlijk dagje eropuit. De dag begint met een rondleiding door een kaasboerderij. Na het bezoek aan de kaasboerderij heeft men vrije tijd in Gouda waar gelegenheid is om te lunchen of bezienswaardigheden te bezoeken.

's Middags stappen we weer in de touringcar en rijden we naar het EdelAmbachthuys in Schoonhoven, om de excursie ''Drie Eeuwen Schoonhovens Zilver'' te bezoeken. De dag wordt afgesloten met een overheerlijk 3-gangen diner in Montfoort....

Asperge & de Kip of het Ei

De tweede dagtocht staat volledig in het teken van asperges. We rijden hiervoor naar Noord-Brabant. Na een kopje koffie of thee wordt een eiertikwedstrijd gehouden waar gegarandeerd wordt gelachen. Daarna vertrekt de touringcar naar Uden waar u de stad kunt verkennen. Dan rijdt u met een lokale gids naar "De Peel" die tijdens een tour alles over dit mooie gebied vertelt met aansluitend een bezoek aan een aspergekwekerij en een bijbehorende boerderijwinkel. We sluiten de dag af met een rijkelijk aspergediner....

Klik hier om deze dagtochten te bekijken en te boeken.