Brouwer Tours trotse nieuwe businessclub partner van Leiden Amateur Voetbal.

Sinds begin september mag Brouwer Tours zich de trotse businessclub partner van Leiden Amateur Voetbal noemen. Leiden Amateur Voetbal is een online platform om voetbalclubs in de omgeving van Leiden meer onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerden kunnen op deze manier alle ins en outs volgen die gerelateerd zijn aan deze amateurclubs.

Leiden Amateur Voetbal is nauw verbonden met de besturen, spelers, staf en supporters van maar liefst 22 voetbalclubs uit de regio. Met behulp van businessclub partners kan een goede basis gevormd worden voor hun online platform, maar kan LAV op hun beurt ook wat betekenen voor de betrokken bedrijven, waaronder nu ook Brouwer Tours.

 

Uitbreiding van Duin- en Bollenstreek naar regio Leiden

Brouwer Tours, waarvan het hoofdkantoor gelegen is in Noordwijk, is al erg actief bij clubs in regio Duin- en Bollenstreek. Brouwer rijdt al jaren de selectie en andere teams van o.a. VVSB (Noordwijkerhout), VV Katwijk, FC Lisse, RKAVV (Leidschendam) en Rijnvogels (Katwijk). Naast het rijden van teams sponsort Brouwer sportverenigingen ook op allerlei andere manieren, denk bijvoorbeeld aan borden langs het hoofdveld of vlagsponsoring. Nu is het tijd om uit te breiden naar de regio Leiden om onze zichtbaarheid en naamsbekendheid hier te verhogen. Hier zijn meer dan vijftig clubs, bedrijven en businesspartners te vinden die wij van dienst kunnen zijn, wat wij in samenwerking gaan doen met Leiden Amateur Voetbal.

Op weg met de club

Bij voetbal horen natuurlijk ook teamweekenden of teamuitjes, bezoekjes aan voetbalwedstrijden, trainingskampen, businessclubreisjes of uiteraard teamvervoer naar de wedstrijd. Een touringcar huren bij Brouwer Tours is hiervoor een uiterst geschikte uitkomst om zorgeloos, veilig en op tijd op locatie te komen met een groep. Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 071 365 0090 en een van onze collega’s denkt graag met u mee om uw (team)uitje tot een succes te maken!