Bezoek aan de Bus-idee dag

Brouwer Tours biedt naast de mogelijkheid van het huren van een touringcar voor groepsvervoer, ook de mogelijkheid om een kant en klare dagtocht te boeken. Een dagje uit, met de keuze uit een gevarieerd aanbod.

 Deze dagtochten worden georganiseerd door Brouwer Travel, de reisorganisatie van Brouwer Company. Brouwer Travel biedt het gehele jaar door diverse geheel verzorgde reizen aan.

Een dagtocht kan worden geboekt door stellen, duo’s, kleine groepjes, maar ook door alleenstaanden of alleen gaanden. U reist immers gezellig samen met andere passagiers. Afhankelijk van het programma van de dagtocht maakt de bus een of meerdere tussenstops. Vaak is dit in combinatie met een uitstapje of bezoek aan bijzondere plaatsen.

Dit soort uitstapjes variëren van het bezoeken van een roofvogelshow, kasteel of museum, naar een rondvaart of een kerstmarkt. Brouwer Travel en haar medewerkers doen er alles aan om bijzondere en originele dagtochten te organiseren. Daarom zijn een aantal van onze collega’s afgelopen week naar ‘De Bus-idee-dag’ geweest in Boskoop. Deze dag wordt georganiseerd mede voor de touringcarbranche. Hier kan iedereen uit de branche zaken doen en nieuwe bestemmingen ontdekken. Verschillende stands vertelden vol passie over hun bijzondere ‘activiteit’ of bestemming en hebben met hun bus-ideeën onze collega’s erg enthousiast gemaakt. Zie hieronder de leuke foto's!

Op dit moment bieden wij verschillende tochten aan naar kerstmarkten in zowel Nederland als in het buitenland. Like onze Brouwer Travel pagina op Facebook voor de meest actuele dagtochten! U kunt ook het gehele jaar door terecht op onze Brouwer Travel website voor het volledige aanbod.

bus idee dag foto 1          bus idee dag foto 3