25 keer Wendy van Dijk in Brouwer Tours touringcar

Wendy van Dijk, een echt media icoon, wie kent haar niet?

 Als actrice en presentatrice maakt zij al jaren een gouden televisie carrière. Twee weken geleden werd nog bekend gemaakt dat zij de overstap van RTL naar SBS6 zal maken na de zomer. De presentatrice, die haar carrière ooit is begonnen bij SBS6, zegt weer toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Wendy van Dijk, een echt media icoon, wie kent haar niet? Als actrice en presentatrice maakt zij al jaren een gouden televisie carrière. Twee weken geleden werd nog bekend gemaakt dat zij de overstap van RTL naar SBS6 zal maken na de zomer. De presentatrice, die haar carrière ooit is begonnen bij SBS6, zegt weer toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. 


Naast presenteren heeft Wendy ook een eigen blad. Eens in de zoveel tijd wordt er een speciaal nummer uitgebracht. Ter ere van het 25e nummer van ‘De Wendy’ en haar verjaardag, werden er 25 dames uitgenodigd, die ook allemaal de naam Wendy van Dijk dragen. Een heel dagprogramma was er opgesteld, inclusief radio-interviews, een interview in Koffie Tijd en een lunch voor de hele groep in Baarn, waar zelfs onze buschauffeuse mocht aanschuiven. 


Om deze dag in zo goed mogelijke banen te leiden hebben wij als Brouwer Tours het vervoer verzorgd. In onze luxe VIP bus zijn de dames opgehaald in Utrecht om vervolgens afgezet te worden in Hilversum voor een interview met Gerard Ekdom op Radio 10. Na afloop van dit interview, werd de reis vervolgd naar Amsterdam, voor een interview bij Koffie Tijd. Na de lunch in kasteel Hooge Vuursche werd de terugreis naar Utrecht weer ingezet.


Voor deze bijzondere dag werden de gasten niet vervoerd in een standaard Brouwer Tours touringcar. Bij ons bestaat er namelijk de mogelijkheid tot het bestickeren van een bus. Een levensgrote cover van het 25e nummer van De Wendy stond afgebeeld op een van onze touringcars, zodat de dag echt helemaal in het teken van Wendy stond.