Helaas is het coronavirus nog niet uit onze maatschappij verdwenen. Het is belangrijk dat we ons houden aan de maatregelen die het kabinet heeft gesteld om het coronavirus de baas te blijven.

Brouwer Tours heeft veiligheid en service hoog in het vaandel staan en dat geldt ook zeker voor de veiligheid en service die wij u bieden in deze coronatijd. We hebben in de afgelopen maanden al flink wat aanpassingen gedaan aan het wagenpark. Zo zijn er kuch schermen geplaatst en hebben wij een Social Distance bus. Daarnaast hebben wij extra hygiƫnemaatregelen getroffen in het schoonmaken van de bussen, zo worden na iedere rit de handgrepen en armleuningen ontsmet en staat er bij het in en uitstappen desinfectiegel. Ook hebben wij in de airco's desinfector laten plaatsen en kunnen wij voor u mondkapjes verzorgen.

Brouwer tours volgt de richtlijnen die het RIVM en het kabinet stellen voor het personenvervoer. Wat betekent dit voor u als passagier:

- Passagiers vanaf 13 jaar dragen de gehele reis een mondkapje 
- Passagiers houden 1.5 meter afstand van de chauffeur
- Passasiers stappen de bus in en uit via de middendeur indien aanwezig, dit is bij bussen vanaf 30 personen
- Passagiers verklaren gezond te zijn (u ontvangt van ons een formulier bij uw boeking)

 Hier kunt u alle richtlijnen vinden die gesteld zijn voor het touringcar vervoer.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 071-365 00 90 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zorg voor elkaar en blijf gezond! sd bus